Η υποσχεση μας - Serviceworld
13869
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13869,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας, χρεώνουμε τις καλύτερες τιμές με βάση τον τύπο της συσκευής και την πολυπλοκότητα της επισκευής, χωρίς ψιλά γράμματα. Όλες οι χρεώσεις μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ και οι τιμές που βλέπετε είναι οι τελικές. Ανεξάρτητα από τον χρόνο που θα χρειαστεί μια βλάβη εσείς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα επιβαρυνθείτε βάσει χρονοχρέωσης!

 

Για να έχετε απόλυτη διαφάνεια, μπορείτε από πριν να γνωρίζετε τις χρεώσεις μας πατώντας ΕΔΩ.

Για όλες τις επισκευές που γίνονται από την εταιρία μας παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας 6 μηνών.

 

Σε περίπτωση που το πρόβλημα το οποίο επισκευάσαμε παρουσιαστεί ξανά εντός 6 μηνών από την ημερομηνία επίσκεψης του τεχνικού στο χώρο σας, τότε η εταιρία μας υποχρεούται σε δωρεάν παροχή υπηρεσίας προς τον πελάτη, ούτως ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα του.

 

Σε περίπτωση που η βλάβη είναι διαφορετική, παρέχεται έκπτωση εργασίας.

Στη Serviceworld μας αρέσουν οι γρήγορες και καθαρές δουλειές!

 

Δεσμευόμαστε να διαγνώσουμε τη βλάβη το συντομότερο δυνατό από την ώρα κλήσης, ανάλογα πάντα με το φόρτο εργασίας και την διαθεσιμότητα των τεχνικών μας.

 

Για επισκευές μικροσυσκευών, μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας Home Collect. Με μόνο 15 Ευ, παραλαμβάνουμε τη συσκευή από το χώρο σας και σας την ξαναφέρνουμε επισκευασμένη .

Εγγυηση επισκευων

Στη Serviceworld ο λόγος μας είναι εγγύηση.

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑΣ

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑΣ

Στη Serviceworld σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις επισκευές σας με πιστωτική κάρτα και σε εώς 6 άτοκες δόσεις* ανεξάρτητα από το ύψος της επισκευής.

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα με μια κίνηση,

*Εάν το επιτρέπει η πιστωτική κάρτα

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Στη Serviceworld χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά αντιπροσωπείας και επισκευάζουμε μόνο συσκευές για τις οποίες είμαστε πιστοποιημένοι και εκπαιδευμένοια από τις επίσημες αντιπροσωπείες εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή και ακολουθώντας τις τρέχουσες τεχνικές οδηγίες.

 

Για το λόγο αυτό κάθε τεχνικός μας είναι εξοπλισμένος με συσκευή tablet ώστε να μπορεί να βρίσκεται σε διαρκή σύνδεση με το εργοστάσιο και την εταιρία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Ευκολία παρακολούθησης κάθε σταδίου επισκευής online

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για ένα και μόνο λόγο:

 

Στη Serviceworld κρατάμε τις υποσχέσεις μας.

 

Για να μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια σε κάθε επισκευή. Για αυτό και μας εμπιστεύονται περισσότερα από 5000 νοικοκυριά ετησίως.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας!

About Us