Μετρα προστασιας απο την ServiceWorld για τον Covid-19 - Serviceworld
17072
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17072,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Μετρα προστασιας απο την ServiceWorld για τον Covid-19

Στα πλαίσια των μέτρων προστασίας που λαμβάνουμε απέναντι στον Covid-19, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές που έχουμε ξεκινήσει να υλοποιούμε στην εταιρία για τη διαχείριση και προφύλαξη από τον ιό COVID-19.

Η Serviceworld έχει στήσει ένα ισχυρό και αξιόπιστο Σχέδιο Συνέχισης της Επιχειρηματικής της δράσης (Business Continuity Plan) το οποίο θα εφαρμοστεί άμεσα στη περίπτωση που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ή ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), επιβάλλουν παύση της λειτουργίας των επιχειρήσεων ως ένα από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19.

Παράλληλα, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προμηθευτές μας, ώστε να εξασφαλίσουμε πως τα αποθέματα ανταλλακτικών επαρκούν για ικανοποιητικό χρονικό διάστημα.

Έως τώρα, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και έχουμε αναλάβει πρωτοβουλίες που έχουν σαν στόχο να αμβλύνουν το ενδεχόμενο ραγδαίας εξάπλωσης του COVID-19.

Πιο συγκεκριμένα είναι ήδη σε ισχύ τα παρακάτω:

  1. Έχει γίνει αναλυτική ενημέρωση και εκπαίδευση στο προσωπικό της εταιρίας για τη συμπεριφορά και τα μέτρα ασφαλείας
  2. Έχουν δωθεί μάσκες και γάντια τύπου Ν95 σε όλους τους τεχνικούς και μεταφορείς της εταιρίας.
  3. Μέρος του προσωπικού εργάζεται απομακρυσμένα από το σπίτι, με στόχο το ποσοστό αυτό να φτάσει το 80% την επόμενη εβδομάδα.
  4. Η είσοδος συνεργατών εντός της εταιρίας έχει απαγορευθεί και η παραλαβή εντύπων και συσκευών γίνεται συντονισμένα στην υποδοχή. Οι συναντήσεις έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.
  5. Όλοι οι χώροι της εταιρίας έχουν ενημερωτική σήμανση, απολυμαντικά και αντισηπτικά υγρά.
  6. Το συνεργείο καθαρισμού της εταιρίας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής. Επιπλέον, τα πόμολα και οι χειρολαβές καθαρίζονται σε καθημερινή βάση με αντισηπτικό.
  7. Οι συσκευές προς επισκευή για παραλαβή και αποστολή καθαρίζονται σχολαστικά και παραμένουν σε συγκεκριμένο χώρο πριν την εισαγωγή στο εργαστήριο.

 

Όλα τα ανωτέρω ισχύουν μέχρι νεωτέρας και προφανώς θα αναθεωρούνται και θα προσαρμόζονται στις ανάγκες που προκύπτουν.

 

Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας  και τους γύρω μας, διασφαλίζοντας παράλληλα την αδιάλλειπτη λειτουργία της εταιρίας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ακόμα και σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.