Κουζίνες - Serviceworld
20321
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20321,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Service Κουζίνας – Φούρνου και Εστίας

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟΥ – ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

 

Όταν ο φούρνος σας χαλάσει, πρέπει να αποφασίσετε αν είναι πιο λογικό να τον φτιάξετε ή να αγοράσετε καινούργιο. Η μέση διάρκεια ζωής ενός φούρνου κυμαίνεται από 15 έως 20 χρόνια ανάλογα με το μοντέλο και το πόσο καλά τον φροντίζετε. Είναι δύσκολο να υπολογίσετε κόστος επισκευής όταν χαλάσει ο φούρνος σας, επειδή η επιδιόρθωση μιας βλάβης μπορεί να απαιτήσει ένα φθηνό ανταλλακτικό, όπως έναν αισθητήρα θερμοκρασίας ή ένα ακριβό εξάρτημα, όπως έναν πίνακα ελέγχου. Σε κάθε περίπτωση, η αντικατάσταση του φούρνου σας θα κοστίσει πολύ περισσότερο από μια απλή επισκευή. Έτσι, η απόκτηση ενός ολοκαίνουργιου φούρνου μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή όταν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε κόστος. Επίσης, εκτός από το κόστος αγοράς ενός νέου φούρνου, ενδέχεται να χρεωθείτε και για το κόστος εγκατάστασης.

 

Στη Serviceworld μας αρέσουν οι γρήγορες και καθαρές δουλειές! Δεσμευόμαστε να διαγνώσουμε τη βλάβη της κουζίνας, του φούρνου ή/και των εστιών σας εντός 48 ωρών από την ώρα κλήσης και για απομακρυσμένες περιοχές δεσμευόμαστε για 72 ώρες.

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για ένα και μόνο λόγο:

Στη Serviceworld κρατάμε τις υποσχέσεις μας.

 

Για να μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια σε κάθε επισκευή. Για αυτό και μας εμπιστεύονται περισσότερα από 10000 νοικοκυριά ετησίως.

Είμαστε στη διάθεσή σας!

Γιατι εμας

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Δυνατότητα πληρωμής εως 6 δόσεις

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ

Εγγύηση επισκευών 12 μηνών με ανταλλακτικά αντιπροσωπείας

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

Αν δε βρούμε τη βλάβη σε 48 ώρες, σας χαρίζουμε τα μεταφορικά.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΒΛΑΒΗΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΒΛΑΒΗΣ

Καταχώρηση online βλάβης, παρακολούθηση επισκευής