ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - Serviceworld
16294
page-template-default,page,page-id-16294,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ logo

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ SERVICE ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ

Η φιλοσοφία μας

H ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ διαχρονικά διαθέτει μια ανθρωποκεντρική αντίληψη η οποία είναι εκείνη που έχει οδηγήσει στη στρατηγική της προσφοράς χαμηλών τιμών και της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, κάνοντας τα ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ για την εξυπηρέτησή τους.

Οι αυξανόμενες ανάγκες αλλά και οι προσδοκίες της κοινωνίας στην Ελλάδα του σήμερα είναι εκείνοι οι παράγοντες που δημιούργησαν την ανάγκη συστηματοποίησης των υπαρχουσών δραστηριοτήτων της εταιρείας στο χώρο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κάτω από την έννοια του «πράττειν».

Για την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ το «πράττειν», απαρέμφατο του ρήματος «Πράττω», σημαίνει να ενεργεί θετικά για θέματα που αφορούν σε τέσσερις βασικούς πυλώνες:

  • Την Κοινωνία, με βασικό σκοπό την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο, τις τοπικές κοινότητες και όσους έχουν ανάγκη.
  • Το Περιβάλλον, για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και του ενεργειακού αποτυπώματος, την ανακύκλωση συσκευών και τις υποστηρικτικές ενέργειες για το περιβάλλον.
  • Την Αγορά, με στόχο την βέλτιστη λειτουργία των σχέσεων με τους προμηθευτές και την δέσμευση για ορθές εμπορικές τακτικές πάντα βάσει του κανονιστικού πλαισίου της αγοράς.
  • Τον Άνθρωπο, για τη βελτίωση των εργαζομένων, τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους και την καλύτερη εσωτερική επικοινωνία.

Στο πλαίσιο της στήριξης της κοινωνίας η εταιρεία έχει επιλέξει τη στρατηγική συνεργασία και υποστήριξη των Μη Κυβερνητικών Οργανισμών «Το Χαμόγελο του Παιδιού», «Κάνε μια Ευχή Ελλάδος (Make A Wish)» και «H Κιβωτός του Κόσμου» οι οποίοι αποτελούν και τη βασική τριάδα των κοινωνικών της εταίρων.

Επιπλέον, διαχρονικά, η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ανταποκρίνεται στο κάλεσμα διαφόρων φορέων που έχουν πάρει πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα ενώ επίσης έχει σχεδιάσει ενέργειες και δράσεις για το περιβάλλον όπως οι δενδροφυτεύσεις, η ανακύκλωση συσκευών που πρώτη ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2008 και η «Ημέρα Καλής Πράξης», μία ημέρα προσφοράς, κατά τη διάρκεια της οποίας ομάδες εργαζομένων από όλη τη χώρα βοηθούν στην υλοποίηση ενός καλού σκοπού για την περιοχή τους.

Φυσικά πάνω στο κύριο εμπορικό της αντικείμενο, η εταιρεία φροντίζει να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών και προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε πολύ χαμηλές τιμές ώστε να βοηθά πάντα τους πελάτες της να διατηρήσουν ένα καλό επίπεδο ζωής και να έχουν ανά πάσα στιγμή λύσεις που κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, πιστή στη φιλοσοφία και το όραμα της για Σχέσεις ζωής προτιμά να δείχνει εμπράκτως την υποστήριξη της στους καταναλωτές και βέβαια στην κοινωνία μέσα στην οποία δρα και αναπτύσσεται ανταποκρινόμενη στις αυξημένες προσδοκίες που έχει ο καθένας από τις σύγχρονες και μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας. Επισκευτείτε και το επίσημο site του Κωτσόβολου.

ΚΑΝΟΥΜΕ SERVICE ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ TOY ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ

Service συσκευών Κωτσόβολου

Service συσκευών Κωτσόβολου

Service συσκευών Κωτσόβολου