Η εταιρεια - Serviceworld
15497
page-template-default,page,page-id-15497,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Η εταιρεια

Η Serviceworld αποτελεί τον βραχίονα τεχνικής υποστήριξης της ΛΟΖΟΣ Α.Ε. Δημιουργήθηκε το 2009 με την απορρόφηση της θυγατρικής ΛΩΖΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ η οποία λειτουργούσε από το 1980. Σε ιδιόκτητους χώρους 600 τ.μ. στεγάζονται τα γραφεία, το εργαστήριο επισκευών και οι αποθήκες της εταιρίας.

Αποτελείται από ένα άρτια καταρτισμένο σύνολο 7 τεχνικών και στόλο 5 αυτοκινήτων και 2 φορτηγών. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στον χώρο σας όπου σας επισκέπτονται εξειδικευμένοι τεχνικοί μας για να διαγνώσουν και να επισκευάσουν τη βλάβη σας άμεσα, αν αυτό είναι δυνατό, ή να μεταφέρουν με ασφάλεια τη συσκευή σας στο εργαστήριό μας για σχολαστικότερο έλεγχο και επισκευή.

Το οργανωμένο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης, επεκτείνεται και στην επαρχία με περισσότερους από 70 εξουσιοδοτημένους τεχνικούς.

Για την αξιοπιστία της η εταιρία μας έχει τιμηθεί δύο συνεχείς χρονιές από την ICAP με την αναγνώριση Strongest Companies in Greece.

Από την

Λοζος α.ε logo
Strongest companies
Strongest companies 2011