Το πλυντήριό μου κάνει περίεργο θόρυβο - Serviceworld
20406
post-template-default,single,single-post,postid-20406,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Το πλυντήριό μου κάνει περίεργο θόρυβο

Το πλυντήριό μου κάνει περίεργο θόρυβο

Εάν το πλυντήριό σας κάνει περίεργους θορύβους, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Ακολουθούν μερικές κοινές αιτίες περίεργων θορύβων στο πλυντήριο:

Μη ισορροπημένο φορτίο: Εάν το φορτίο των ρούχων δεν κατανέμεται ομοιόμορφα στο τύμπανο, το μηχάνημα μπορεί να μην ισορροπήσει και να κάνει δυνατούς θορύβους κατά τη διάρκεια του κύκλου στυψίματος.

Χαλαρά ή φθαρμένα εξαρτήματα: Με την πάροδο του χρόνου, μέρη του πλυντηρίου μπορεί να χαλαρώσουν ή να φθαρούν, όπως ο ιμάντας, η τροχαλία, τα ρουλεμάν ή τα γρανάζια αναδευτήρα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει θόρυβο κροτάλισμα, τρίξιμο ή ξύσιμο.

Ξένα αντικείμενα: Μερικές φορές ξένα αντικείμενα όπως νομίσματα, κλειδιά ή άλλα μικροαντικείμενα μπορεί να κολλήσουν στο πλυντήριο και να προκαλέσουν κροτάλισμα ή κρότους.

Μπλοκαρισμένη αντλία: Εάν η αντλία ή η αποχέτευση είναι φραγμένη, το πλυντήριο μπορεί να κάνει ένα βουητό ή βουητό καθώς προσπαθεί να αντλήσει νερό.

Δυσλειτουργία του μοτέρ: Εάν το μοτέρ δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να προκαλέσει δυνατούς θορύβους, τρίξιμο ή βουητό.

Εάν ακούτε περίεργους θορύβους που προέρχονται από το πλυντήριό σας, είναι σημαντικό να διερευνήσετε την αιτία το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να προσπαθήσετε να εξισορροπήσετε το φορτίο ή να αφαιρέσετε τυχόν ξένα αντικείμενα, αλλά εάν οι θόρυβοι επιμένουν ή δεν είστε σίγουροι πώς να διορθώσετε το πρόβλημα, είναι καλύτερο να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό της Serviceworld για βοήθεια. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός της Serviceworld μπορεί να διαγνώσει και να επιδιορθώσει το πρόβλημα για να διασφαλίσει ότι το πλυντήριό σας λειτουργεί ομαλά και αθόρυβα.