Το πλυντήριο μου δεν αποχετεύει το νερό - Serviceworld
20410
post-template-default,single,single-post,postid-20410,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Το πλυντήριο μου δεν αποχετεύει το νερό

Το πλυντήριο μου δεν αποχετεύει το νερό

Εάν το πλυντήριό σας δεν αδειάζει, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Εδώ είναι μερικές κοινές αιτίες:

Βουλωμένη αποχέτευση: Η βουλωμένη αποχέτευση είναι μια κοινή αιτία προβλημάτων αποχέτευσης του πλυντηρίου ρούχων. Εάν η αποχέτευση είναι φραγμένη με χνούδι, βρωμιά ή άλλα υπολείμματα, το νερό δεν θα μπορεί να βγει.

Τσακισμένος σωλήνας αποχέτευσης: Εάν ο σωλήνας αποχέτευσηςείναι τσακισμένος, μπορεί να εμποδίσει τη ροή νερού έξω από το πλυντήριο. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι ο εύκαμπτος σωλήνας δεν έχει συστραφεί ή λυγίσει.

Ελαττωματική αντλία: Η αντλία είναι υπεύθυνη για την απομάκρυνση του νερού από το μηχάνημα κατά τη διάρκεια του κύκλου αποστράγγισης. Εάν η αντλία είναι χαλασμένη ή δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να αποτρέψει την αποστράγγιση του νερού από το πλυντήριο.

Ελαττωματικός διακόπτης πόρτας: Ο διακόπτης της πόρτας διαθέτει σύστημα ασφαλείας που εμποδίζει τη λειτουργία του μηχανήματος όταν είναι ανοιχτή. Εάν ο μικροδιακόπτης είναι χαλασμένος ή δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να αποτρέψει την αποστράγγιση του πλυντηρίου.

Ελαττωματικός πίνακας ελέγχου: Ο πίνακας ελέγχου είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των διαφόρων λειτουργιών του πλυντηρίου, συμπεριλαμβανομένου του κύκλου αποστράγγισης. Εάν η πλακέτα ελέγχου δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να αποτρέψει την αποστράγγιση του μηχανήματος.

Εάν το πλυντήριό σας δεν αποστραγγίζει, είναι σημαντικό να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε και να διερευνήσετε την πηγή του προβλήματος. Ελέγξτε τον σωλήνα αποχέτευσης για τυχόν τσακίσματα ή βουλώματα και βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης πόρτας λειτουργεί σωστά. Εάν αυτά τα βήματα δεν λύσουν το πρόβλημα, ίσως χρειαστεί να ζητήσετε από έναν επαγγελματία τεχνικό της Serviceworld να εξετάσει την αντλία και τον πίνακα ελέγχου για να προσδιορίσει την πηγή του προβλήματος.