Γιατί το πλυντήριό μου δεν περιστρέφεται; - Serviceworld
20402
post-template-default,single,single-post,postid-20402,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Γιατί το πλυντήριό μου δεν περιστρέφεται;

Γιατί το πλυντήριό μου δεν περιστρέφεται;

Εάν το πλυντήριό σας δεν περιστρέφεται ή δεν αναδεύεται, αυτό μπορεί να οφείλεται σε μερικούς διαφορετικούς λόγους. Εδώ είναι μερικές κοινές αιτίες:

Διακόπτης πόρτας: Ο μικροδιακόπτης είναι ένα εξάρτημα ασφαλείας που εμποδίζει το μηχάνημα να περιστρέφεται ή να ανακινείται όταν η πόρτα είναι ανοιχτή. Εάν ο διακόπτης της πόρτας είναι σπασμένος ή δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να αποτρέψει το γύρισμα ή την ανάδευση του μηχανήματος.

Ιμάντας : Ο ιμάντας μετάδοσης κίνησης συνδέει το μοτέρ με το τύμπανο και επιτρέπει στο τύμπανο να περιστρέφεται. Εάν ο ιμάντας μετάδοσης κίνησης είναι φθαρμένος, τεντωμένος ή σπασμένος, μπορεί να αποτρέψει την περιστροφή ή την ανάδευση του τυμπάνου.

Τροχαλία μοτέρ: Συνδέει το μοτέρ με τον ιμάντα. Εάν  σπάσει, το πλυντήριο δεν θα μπορεί να ανακινήσει ή να στύψει.

Πίνακας ελέγχου: Ο πίνακας ελέγχου είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των διαφόρων λειτουργιών του πλυντηρίου, συμπεριλαμβανομένων των κύκλων στυψίματος και ανάδευσης. Εάν η πλακέτα ελέγχου δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να αποτρέψει την περιστροφή ή την ανάδευση του μηχανήματος.

Εάν το πλυντήριό σας δεν περιστρέφεται ή δεν αναδεύεται, είναι σημαντικό να ελέγξετε πρώτα εάν η πόρτα έχει κλείσει σωστά. Εάν δεν είναι αυτό το πρόβλημα, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε τα άλλα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω για να προσδιορίσετε την πηγή του προβλήματος. Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε αυτό ή δεν αισθάνεστε άνετα να το κάνετε, είναι καλύτερο να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό της Serviceworld για βοήθεια.