Γιατί το πλυντήριο μου στάζει; - Serviceworld
20398
post-template-default,single,single-post,postid-20398,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Γιατί το πλυντήριο μου στάζει;

Γιατί το πλυντήριο μου στάζει;

Ένα πλυντήριο ρούχων που έχει διαρροή νερού μπορεί να είναι ένα απογοητευτικό και δυνητικά ακριβό πρόβλημα. Ακολουθούν μερικοί συνήθεις λόγοι για τους οποίους το πλυντήριό σας μπορεί να έχει διαρροή νερού:

Κατεστραμμένος εύκαμπτος σωλήνας: Ελέγξτε τους σωλήνες που συνδέονται στο πίσω μέρος του πλυντηρίου. Εάν κάποιος από τους εύκαμπτους σωλήνες είναι κατεστραμμένος, ραγισμένος ή χαλαρός, μπορεί να προκαλέσει διαρροή νερού.

Μια κατεστραμμένη αντλία: Η αντλία είναι υπεύθυνη για τη μετακίνηση του νερού έξω από το πλυντήριο κατά τη διάρκεια του κύκλου αποστράγγισης. Εάν η αντλία είναι κατεστραμμένη ή δεν λειτουργεί σωστά, μπορεί να προκαλέσει διαρροή νερού από το μηχάνημα.

Κατεστραμμένος ή ξεχειλισμένος κάδος: Ο κάδος του πλυντηρίου μπορεί να καταστραφεί ή να ανοίξει τρύπες, προκαλώντας διαρροή νερού. Επιπλέον, εάν το πλυντήριο είναι υπερφορτωμένο, μπορεί να προκαλέσει υπερχείλιση του νερού και διαρροή έξω από το πλυντήριο.

Ένας βουλωμένος ή κατεστραμμένος σωλήνας αποστράγγισης: Εάν ο σωλήνας αποστράγγισης είναι φραγμένος ή κατεστραμμένος, μπορεί να προκληθεί αναπλήρωση νερού και διαρροή από το μηχάνημα.

Υπερβολική χρήση απορρυπαντικού: Η υπερβολική χρήση απορρυπαντικού μπορεί να προκαλέσει υπερβολικό αφρό, ο οποίος μπορεί να ξεχειλίσει και να διαρρεύσει από το πλυντήριο.

Εάν το πλυντήριό σας έχει διαρροή νερού, είναι σημαντικό να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως και να διερευνήσετε την πηγή του προβλήματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να μπορέσετε να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας, αλλά εάν δεν είστε σίγουροι ή δεν αισθάνεστε άνετα να το κάνετε, είναι καλύτερο να καλέσετε έναν επαγγελματία τεχνικό της Serviceworld για βοήθεια.